Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri uluitoare despre Mihai Voduţ: "Asta cu pariurile e nimic! E o stricăciune, să vedeţi ce făcea la Voluntari"

Dezvăluiri uluitoare despre Mihai Voduţ: "Asta cu pariurile e nimic! E o stricăciune, să vedeţi ce făcea la Voluntari"

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir, fost conducător la FC Voluntari, face dezvăluiri incredibile despre atacantul Mihai Voduţ, fotbalist dat afară de la Viitorul pentru că a pariat.

„Asta cu pariurile e nimic. Eu am lucrat cu Voduţ la Voluntari. Îl dădusem şi eu afară. Este total lipsit de educaţie. Este o stricăciune mică. Greu îl aduci pe linia de plutire. De la familie până la fotbal, nu a avut o educaţie adecvată, nu a avut o educaţie sportivă. Strică mult.

El este foarte talentat dacă s-ar pune pe picioare. Nu ştiu dacă mai fumează. Că la cât fuma... Şi bea 6-7 sucuri pe zi. El, ca sportiv, e talentat.

Eu l-am dat afară pentru viaţa extrasportivă. Nu ştiam de pariuri. Dar nu aş face un caz din asta. Când eşti un om cu educaţie, cu picioarele pe pământ, îţi alegi bine şi consoartă. Dacă vezi că e stricată, îi dai un brânci.

Îşi va găsi echipă pentru că e talentat. Dar oriunde se va duce, va fi mărul stricat. Vă daţi seama că a renunţat şi Hagi la el. Vă daţi seama ce înseamnă asta?”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Clubul Viitorul a anunţat, marţi dimineaţă, pe site-ul oficial că în cele din urmă i-a reziliat contractul atacantului Mihai Voduţ. Iniţial, clubul condus de Gheorghe Hagi suspendase contractul fotbalistului dat în vileag de fosta parteneră că a pariat pe un meci al propriei echipe.

Voduţ juca la Viitorul din ianuarie 2018, timp în care a adunat 20 de meciuri, trei goluri şi patru pase decisive. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Chindia Târgovişte şi Viitorul.

Afla mai multe despre: vodut 

viewscnt
Articole similare