Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile incredibile ale lui Gabi Torje! ”În loc să ajung la EURO, am ajuns în Herăstrău!” Cum a ratat Campionatul European din 2008

Dezvăluirile incredibile ale lui Gabi Torje! ”În loc să ajung la EURO, am ajuns în Herăstrău!” Cum a ratat Campionatul European din 2008

Fotbal

Comentarii

Gabi Torje a rămas liber de contract, după ce s-a despărţit de Bandirmaspor, echipă din al doilea eşalon al fotbalului turc.

Gabi Torje s-a transferat la începutul lui 2008, de la Poli Timişoara la Dinamo Bucureşti, pentru aproape 2 milioane de euro. Fotbalistul a evoluat la naţionala de tineret şi a avut evoluţii bune în Liga 1, iar el se aştepta să fie chemat la EURO 2008. Din păcate pentru mijlocaş, în loc să ajungă în Austria şi Elveţia, unde a avut loc turneul final, Torje a vizitat toate localurile din Herestrău. 

”Voiam să ajung la Campionatul European. Era în 2008 Campionatul European, cu România calificată. Eu eram deja titular şi căpitan la naţionala de tineret şi mă gândeam că îmi trebuie un pas în plus ca să ajung la echipa mare. Doar la asta mă gândeam. A venit oferta de la Dinamo. A fost pasul de care aş fi avut nevoie. Au fost negocieri foarte mari între cluburi. Bani foarte mulţi în joc. Am plecat. În loc să ajung la EURO, am ajuns în Herăstrău. A fost briza Bucureştiului. Ce să fac acum”, a recunoscut Gabi Torje, pentru as.ro.

Torje a ajuns totuşi cu România la EURO 2016 şi a fost titular în fiecare meci, dar tricolorii nu au reşit să depăşească grupa în care se mai aflau: Franţa, Elveţia şi Albania. 

Gabriel Torje a jucat 57 de meciuri pentru naţionala României şi a reuşit să înscrie 12 goluri. 

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare