Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui Dorin Goian. ”Mă suna în fiecare zi.” Cum a reuşit Victor Piţurcă să îl facă să plece de la Rangers

Dezvăluirile lui Dorin Goian. ”Mă suna în fiecare zi.” Cum a reuşit Victor Piţurcă să îl facă să plece de la Rangers

Diverse

Comentarii

Dorin Goian, fostul fundaş al naţionalei, a dezvăluit cum l-a convins Victor Piţurcă să plece de la Rangers.

Goian a susţinut un interviu amplu pentru Rangers Review, iar fostul fundaş a dezvăluit de ce a plecat de la echipa unde evoluează în prezent Ianis Hagi.

Fostul fundaş român a dezvăluit că în vara lui 2012 Victor Piţurcă îl solicita la echipa naţională şi i-a cerut să îşi caute o altă echipă. Selecţionerul de atunci i-a comunicat că presa ”i-ar fi sărit în cap” dacă l-ar fi convocat de la Rangers. 

 ”Mă suna în fiecare zi”

”Din punctul meu de vedere, n-a fost o problemă să rămân la Rangers şi să joc în divizia a patra. Sincer, n-am vrut să plec de la Rangers. Problema este că selecţionerul României, Victor Piţurcă, mă suna în fiecare zi şi îmi spunea 'Uite, Dorin, te rog să găseşti o alternativă şi să te duci împrumut altundeva pentru că am nevoie de tine la echipa naţională.

Vreau să te convoc din nou, dar nu pot să fac asta dacă joci în liga a patra din Scoţia. Ştiu că Glasgow Rangers este un club uriaş, dar dacă te chem la naţională din a patra divizie scoţiană, toată presa şi oamenii din România mă vor ucide în ziare'.

Din acest motiv, impresarul meu a încercat să îmi găsească o echipă unde să joc sub formă de împrumut, pentru că n-am vrut să pierd şansa de a juca la echipa naţională, era o mare onoare pentru mine. Ăsta e unul dintre motivele pentru care am plecat la Spezia, în Italia”, a mărturisit fostul fotbalist, conform Rangers Review. 

În vara lui 2012, Rangers a fost retrogradată în Liga 4 din cauza problemelor financiare. La vremea respectivă, impresarul jucătorului, Florin Manea, declara că Dorin Goian va rămâne la echipă, să evolueze în Liga 4. 

”I-am spus managerului Ally McCosit şi proprietarului Charles Green că Dorin Goian va rămâne la echipă. Vom mai avea şi alte discuţii după ce vom şti exact în ce ligă va evolua Glasgow Rangers. Dar le-am comunicat că Goian vrea să rămână la Glasgow Rangers şi să ajute clubul să revin la un nivel înalt”, spunea Manea.

Totuşi, în vara respectivă, fostul fundaş a plecat de la Rangers şi a ajuns la Spezia. 

Afla mai multe despre: goian-rengers-scoţia 

viewscnt
Articole similare