Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile lui Tecău despre problemele din acest an: "Nu ştiam când pot reveni în circuit"

Dezvăluirile lui Tecău despre problemele din acest an: "Nu ştiam când pot reveni în circuit"

Tenis

Comentarii

Jucătorul de tenis Horia Tecău a declarat că obiectivul din acest sfârşit de an este participarea alături de partenerul său de dublu Jean-Julien Rojer la Turneul Campionilor, competiţie programată în perioada 11-18 noiembrie la Londra.

"Contează mult că împreună cu Jean-Julien Rojer ne-am setat să avem un parteneriat pe termen lung. Nu am avut niciun stres că se poate ajunge la o ruptură. Au fost momente, ca în acest an, când m-am accidentat şi nu ştiam când pot reveni în circuit, iar Jules mi-a spus să îmi iau repaus cât trebuie, două săptămâni, două luni sau şase luni, că mă aşteaptă pentru a relua parteneriatul.

Iar asta înseamnă mult pentru mine, pentru că nu am avut presiunea că îl voi pierde ca partener. Aşa că m-am recuperat bine şi am început turneele cu meciuri bune. Iar acum mă simt aproape de 100%. Obiectivul nostru acum pentru următoarea perioadă este să câştigăm unul dintre turneele de la Shanghai sau Paris ca să putem intra la Turneul Campionilor.

Mai sunt patru turnee, Beijing, Shanghai, Basel şi Paris, şi ne trebuie cam 1.000 de puncte curate faţă de adversarii din faţa noastră pentru a putea intra la turneul de la Londra (n.r. - Turneul Campionilor). Ar fi un lucru minunat pentru noi, mai ales că anul acesta nu am jucat timp de 4 luni", a spus Tecău.

Afla mai multe despre: tecautenisturneul campionilor 

viewscnt
Articole similare