Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile Simonei Halep înaintea meciului cu Pliskova: "Am învăţat că sunt capabilă să fac lucruri măreţe!"

Dezvăluirile Simonei Halep înaintea meciului cu Pliskova: "Am învăţat că sunt capabilă să fac lucruri măreţe!"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în turul doi la simplu la Indian Wells, cu jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, locul 77 WTA.

Meciul lui Halep este al treilea de pe terenul central, după două întâlniri la simplu masculin, urmând să aibă loc în jurul 01.00. Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, Irina Begu va evolua cu sora Krystinei, Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie 5, în al patrulea meci de pe terenul trei. În al doilea meci de pe terenul 8, Mihaela Buzărnescu şi sportiva franceză Alize Cornet vor întâlni în primul tur la dublu cuplul Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), favorite 6.

"Nu vreau să mă calmez. În continuare vreau să fiu o luptătoare şi să fiu furioasă pe teren. Asta mă ajută. Nu mai arunc rachete, ceea ce este grozav. Vreau doar să fiu mai blândă în timpul meciurilor, când mă critic. Când ratez o minge vorbesc prea dur cu mine. Trebuie să învăţ să accept imediat şi să mă gândesc la punctul următor. Am învăţat că sunt capabilă să fac lucruri măreţe. Mereu am visat să ajung pe locul 1, dar niciodată nu am crezut 100% că pot face asta. După ce am reuşit, a fost o eliberare. Mi-a dat putere să merg mai departe, să fac lucrurile mai bine. Acum cred că orice este posibil şi că pot face orice", a spus Simona Halep potrivit WTA.

Afla mai multe despre: simona haleptenispliskovaindian wells 

viewscnt
Articole similare