Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB: „Când Gigi intra în vestiar, toţi îşi lăsau ochii în jos. Tuturor le e frică de el” . Episoade cutremurătoare: „M-a umilit”

Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB: „Când Gigi intra în vestiar, toţi îşi lăsau ochii în jos. Tuturor le e frică de el” . Episoade cutremurătoare: „M-a umilit”

Superliga

Comentarii

Lukasz Gikiewicz (33 de ani) a plecat cu scandal de la FCSB.

Dezvăluirile unui fost jucător de la FCSB: „Când Gigi intra în vestiar, toţi îşi lăsau ochii în jos. Tuturor le e frică de el” . Episoade cutremurătoare: „M-a umilit”

Fotbalistul nu a fost pe placul lui Gigi Becali şi a plecat cu scandal de la FCSB. Polonezeul a câştigat procesul la TAS contra fostei sale echipe, după ce i-a acuzat pe cei de acolo că l-au supus „mai multor practici de bullyng, intimidare şi presiuni psihologice care sunt ofensatoare şi abuzive”.

În urma procesului câştigat la tribunalul de la Lausanne, Gikiewicz se va alege cu 103.000 de euro!

Fotbalistul a sosit gratis la FCSB în iulie 2019, semnând un contract pe un an de zile, cu un salariu de 8.500 de euro.

După doar o luna, Becali l-a trecut pe lista neagră, iar ulterior l-a trimis la echipa secundă, dupa ce polonezul a "îndraznit" să-şi ceara drepturile: salariul din prima lună!

Atacantul a povestit despre cum se comporta Gigi Becali cu jucătorii săi.

„Când Gigi intra în vestiar, toţi îşi lăsau ochii în jos. Tuturor le e frică de el. A venit o dată şi după ce am pierdut un meci, nu mai reţin la care. A început să urle la Vlad şi la încă un jucător.. Dacă joci bine, glumeşte cu tine. Dacă joci prost, urlă. FCSB are jucători tineri şi lor le e frică de Becali.

E ca bossul lor. E o persoană amuzantă, dar nu prea înţelege fotbalul. Oricum, ţipa sau glumea mereu. Discuta mai mult cu Pintilii şi cu Tănase, dar ceilalţi erau speriaţi”, a declarat Lukasz Gikiewicz pentru gsp.ro.

Cosmarul vieţii la FCSB

Fotbalistul a dat totul din casă şi a povestit cum a fost umilit la FCSB.

„Mi-a dat un Matiz care nu avea nimic înăuntru. Mi-au luat Kia pe care o aveam de la sponsor şi mi-au zis că a doua zi mi-o aduc înapoi. A doua zi, mi-au dat altă maşină, iar maşina mea a ajuns la Soiledis. Apoi, mi-au încuiat vestiarul primei echipe, mi-au dat echipament de la echipa a doua, nu mai puteam mânca cu prima echipa, mâncam cu echipa a doua. Cred că jucătorii străini deja ştiu ce se întâmplă la FCSB.

„Nu aveam nici măcar bani cash pentru a închiria un apartament”

De asta există internetul. Văd jucători ofertaţi de FCSB care aleg să semneze cu CFR, cu Craiova sau cu alte cluburi. M-au dat afară din camera din cantonament, în timp ce alţi jucători stăteau acolo. Mi-au zis: “Lukasz, mâine trebuie să pleci din cameră! E un turneu şi avem nevoie de cameră”.

Nu aveam nici măcar bani cash pentru a închiria un apartament. Dar un prieten, bulgarul Chorbadzhiyski, m-a luat la el acasă. Soţia lui nu venise în România şi mai avea un pat disponibil. Am dormit la el în casă câteva zile. S-au purtat urât cu mine. Nu puteam să accept asta”, a povestit fostul jucător de la FCSB, Lukasz Gikiewicz, într-un interviu acord pentru gsp.ro.

Mesaj pentru Gigi Becali:

„Becali spune că are credinţă mare în Dumnezeu. Se roagă mult. Dar nu le poate face oamenilor lucrurile astea, pentru că Dumnezeu vede tot.

A plătit 45.000 de euro doar ca să meargă la TAS cu cazul meu. Dacă îmi dădea un salariu sau două, eu plecam. Dar a vrut să se lupte cu mine, să-mi arate că e mai mare decât mine. A pierdut procesul şi banii.

Am văzut că le dă bani oamenilor săraci. Mai bine le dădea cei 45.000 de euro acestor oameni. A pierdut o grămadă de bani pentru nimic. Mai bine îi investea în academie, în jucători”

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalilukasz gikiewicz 

viewscnt
Articole similare