Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Di Maria, dezvăluiri de la întâlnirea cu Messi din Ibiza: "Ne-a spus că va semna cu Barcelona, apoi că totul a explodat şi va încerca să vină la PSG!"

Di Maria, dezvăluiri de la întâlnirea cu Messi din Ibiza: "Ne-a spus că va semna cu Barcelona, apoi că totul a explodat şi va încerca să vină la PSG!"

PSG

Comentarii

Angel Di Maria (32 de ani), fotbalistul lui PSG, a vorbit pentru presa din Argentina despre venirea lui Leo Messi (34 de ani) la PSG. Parisul l-a transferat gratis pe Messi după ce acesta nu şi-a putut prelungi contractul cu Barcelona. Di Maria a dezvăluit o discuţie şi un schimb de mesaje cu Messi.

Di Maria, schimb de mesaje cu Messi: "Ne-a spus că va semna cu Barcelona, apoi că totul a explodat şi va încerca să vină la PSG!"

La Paris din 2016, Di Maria e coleg cu Messi la naţionala Argentinei şi e unul dintre cei mai buni prieteni ai starului care a scris istorie pentru Barcelona. Messi, Di Maria, Neymar şi mai mulţi fotbalişti de la PSG s-au întâlnit în Ibiza, în vacanţă, înainte cu câteva zile de a "exploda" telenovela cu contractul de pe Camp Nou şi transferul la Paris.

În Ibiza, Di Maria a dezvăluit că Messi s-a confesat şi le-a spus acestora că în câteva zile va semna noul contract cu Barcelona, când se va întoarce din vacanţă. Apoi, când a aflat că nu mai poate semna noua înţelegere, Messi a avut un schimb de mesaje cu Di Maria, în care i-a transmis acestuia că va încerca să vină la PSG.

„Când am făcut poza din Ibiza ajunsese la un acord cu Barcelona, totul era încheiat. Ne-a spus el imediat cum ne-am văzut. Când a venit, i-am zis să vină cu noi la PSG, dar ne-a spus: 'E totul făcut, joi ajung şi semnez cu Barcelona'. Apoi joi mi-a trimis un mesaj, mi-a spus că totul a explodat şi că va încerca să vină la PSG. Acolo a început totul, însă era totul aranjat cu Barcelona. A trecut prin zile urâte pentru că s-a schimbat totul de la un moment la altul, însă acum el şi familia lui sunt fericiţi aici”, a spus Di Maria.

Messi a semnat cu PSG în urmă cu câteva zile, un contract valabil până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Afla mai multe despre: di mariamesajemessipsgtransfer 

viewscnt
Articole similare