Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Di Maria, rugat de soţie să rămână la PSG dacă vine Messi. "Trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!"

Di Maria, rugat de soţie să rămână la PSG dacă vine Messi. "Trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!"

PSG

Comentarii

Lui Di Maria îi expiră contractul cu PSG în vara acestui an. Argentinianul ar putea pleca liber de contract, pentru că încă nu a ajuns la un acord cu clubul din Paris.

Di Maria vrea să joace cu Messi la PSG

Angel Di Maria a declarat faptul că îşi doreşte să joace alături de Messi şi la echipa de club. Şansa ca cei doi argentinieni să joace este una destul de mică, deoarece asta s-ar putea întâmpla, doar dacă Leo Messi vine la PSG. Dar aici mai apare o problemă, ce a contractului lui Di Maria, care va expira la finalul sezonului şi care până acum nu a fost discutat, ceea ce înseamnă că Angel poate pleca liber de contract de la Paris.

Pentru cei de la Tyc Sport, Di Maria a vorbit despre dorinţa de a juca cu Messi, dar şi despre faptul că s-ar retrage după aceea.

"Am visat întotdeauna să joc cu el în aceeaşi echipă. Am făcut-o la naţională, dar visul meu e să fiu în aceeaşi echipă zi de zi. Există acum o şansă, dar contractul meu aici se încheie şi nu ştiu ce se va întâmpla, dar mi-ar plăcea să joc cu Messi şi aş fi foarte fericit. Am avut şansa să joc cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Mbappe. Dacă aş juca şi cu Leo ... aş putea să mă retrag cu uşurinţă. Ar fi maximul. Nu aş putea cere nimic mai mult în fotbal", a vorbit Di Maria într-un interviu pentru Tyc Sport.

Di Maria rugat de soţie să rămână la PSG dacă vine Messi

Tot pentru sursa menţionată, Di Maria a mai povestit şi cererea pe care o are soţia argentinianului, ca acesta să rămână cu orice preţ pe Parc des Princes în cazul în care vine Messi: "Soţia mea mi-a spus: Dacă Messi vine la Paris, trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!"

Angel Di Maria a mai vorbit şi despre viitorul său alături de PSG şi despre obiectivele pe care le are cu gruparea din Paris: "Sunt concentrat pe ceea ce putem realiza în acest an. Există un nou antrenor şi am în vedere şi acest lucru. Nu vrea să mă grăbesc. Sunt foarte calm şi încerc să mă bucur mă bucur de fiecare zi."

Angel Di Maria ar putea pleca de la PSG în această vară, liber de contract şi ar putea, conform presei din Anglia, să semneze cu Tottenham, echipă care îl doreşte foarte mult.

Argentinianul în vârstă de 32 de ani este cotat la 28 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: di maria messi psg 

viewscnt
Articole similare