Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog aprig despre Steaua şi FCSB! "Lăsaţi chichiţele cu dereglatul de Talpan". Ce replică i-a dat Panduru lui Dinu: "Cui îi spui Steaua când o să intre în prima ligă?"

Dialog aprig despre Steaua şi FCSB! "Lăsaţi chichiţele cu dereglatul de Talpan". Ce replică i-a dat Panduru lui Dinu: "Cui îi spui Steaua când o să intre în prima ligă?"

FCSB

Comentarii

Experţii Telekom Sport, Cornel Dinu şi Basarab Panduru, au dezbătut scandalul dintre Steaua Bucureşti şi FCSB. În timp ce primul a susţinut că Steaua joacă în Liga 1, cel de-al doilea susţine că echipa istorică a României evoluează în Liga 4.

Basarab Panduru VS Cornel Dinu, în privinţa scandalului dintre FCSB şi Steaua

În cadrul emisiunii "Minutul 91", Cornel Dinu a afirmat că o va numi "Steaua" pe "FCSB", în ciuda deciziilor instanţelor din România. Expertul Telekom Sport a adus argumentele pentru care consideră că Gigi Becali încă deţine marele brand al ţării. 

Cornel Dinu: O să-i spun Steaua, chiar dacă vă enervez, chiar dacă îl supăr pe prietenul meu Pandi. Instanţele nu mai sunt de mult instanţe în România, acum e o situaţie asemănătoare cu perioada 1947-48. Eu nu pot trece peste trecutul Stelei, indferent de hotărârea juridică dată de justiţie. Aaaa, că a apărut în 2003-2004 şi a preluat Steaua, că a preluat-o cum s-a preluat toată România prin fraudă... Deci se trece peste acest trecut al Stelei. Gigi a preluat o echipă, a preluat Steaua. Lăsaţi chichiţele cu dereglatul ăla de Talpan. Steaua e Steaua. 

Basarab Panduru: Mister, dar peste trei ani, când vom intra în prima ligă sau când intrăm, cum le spui atunci?

Dinu: Dragul meu, poporul ăsta e talentat în a pune piedici. Nu vezi că nu pot fi finanţaţi (n.r. - cei de la Steaua Bucureşti)?!

Panduru: Ba pot fi.

Dinu: Dar nu au dreptul să fie în prima ligă.

Panduru: Au dreptul.

Dinu: Eu zic că au nedreptul decât dreptul. Eu respect Steaua. Steaua, ca şi Dinamo, a fost condusă de oameni adevăraţi, dar noi ne renegăm trecutul. Noi suntem aproape să ieşim din istorie. Lasă-mă în pace cu FCSB. 

Panduru: Cui îi spui Steaua când o să intre în prima ligă, când o să fie şi FCSB în prima ligă?

Dinu: La haosul din prima ligă... Trebuia lăsată asta în pace şi anchetat cum s-a dobândit Steaua în 2003. Dacă s-a dat compensaţie că s-a dat cu zarul sau s-au schimbat doi valeţi pe sub masă... Nu mă mai provoca, mă dai peste cap. 

VIDEO | Astra - FCSB 3-2 (Alibec 36, Seto 52, Alibec 80 / Ov. Popescu 18, Man 28)

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Astra Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. FCSB a condus cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit şi au obţinut victoria.

 
 

Afla mai multe despre: cornel dinubasarab pandurufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare