Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog aprins între George Ogăraru şi Ovidiu Ioaniţoaia: ”Tu ai jucat doar la FCSB, dar şi la o echipă căreia nu i-a fost alocat până acum palmaresul! Ai două titluri acolo!”

Dialog aprins între George Ogăraru şi Ovidiu Ioaniţoaia: ”Tu ai jucat doar la FCSB, dar şi la o echipă căreia nu i-a fost alocat până acum palmaresul! Ai două titluri acolo!”

Fotbal intern

Comentarii

Conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua este departe de a se fi terminat.

Directorul tehnic al Centrului de copii şi juniori de la CSA Steaua, George Ogăraru, a vorbit despre perioada când a jucat la FCSB, timp în care a reuşit să câştige două titluri de campion. În 2003, George Ogăraru a fost transferat la Ajax de la echipa patronată de către Gigi Becali, pentru suma de 3,3 milioane de euro. 

Reprezentantul de la CSA Steaua şi jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia au purtat un dialog pentru GSP, iar Ogăraru a fost întrebat la ce echipă a jucat, de fapt. Fostul fundaş susţine că mereu a jucat cu Steaua pe piept. 

”Tu ai jucat doar la FCSB, dar şi la o echipă căreia nu i-a fost alocat până acum palmaresul! Ai două titluri acolo!”

Ovidiu Ioaniţoaia: ”George, tu la ce echipă ai jucat?”

George Ogăraru: ”Eu am jucat întotdeauna cu Steaua pe piept! Pentru mine, eu am jucat întotdeauna la Steaua.”

Ovidiu Ioaniţoaia: ”Păi, în urma ultimelor decizii ale judecătorilor, tu ai jucat doar la FCSB, dar şi la o echipă căreia nu i-a fost alocat până acum palmaresul, din 1998 până în 2003. Ai două titluri de campion cu FCSB.”

George Ogăraru: ”Pentru mine...”

Ovidiu Ioaniţoaia: ”La CSA Steaua nu ai jucat niciodată.”

George Ogăraru: ”Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr... Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părţi.”

Ovidiu Ioaniţoaia: ”Dar cum? Unde s-a greşit?”

George Ogăraru: ”Cred că lucrurile trebuiau gestionate mult mai bine. În momentul în care reprezinţi clubul Steaua şi ai milioane de suporteri trebuie să ai o anumită decenţă, un anumit respect pentru brandul pe care-l ai şi să-l exploatezi într-un mod pozitiv. Să ajungi acolo unde toată lumea are acest reper, ca 1986 sau 1989, având toată România în spate. Gestionarea brandului a fost una deficitară, probabil că de-asta s-a ajuns la această ruptură.”

Afla mai multe despre: csa-fcsb-ogăraru 

viewscnt
Articole similare