Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog halucinant între Dică şi Alibec! Motivul pentru care fotbalistul a fost dat afară de la FCSB: ”Eşti o puşcărie de antrenor”

Dialog halucinant între Dică şi Alibec! Motivul pentru care fotbalistul a fost dat afară de la FCSB: ”Eşti o puşcărie de antrenor”

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului, iar Gigi Becali a anunţat că fotbalistul va fi vândut în această vară. Totul după o nouă ceartă cu antrenorul Nicolae Dică.

Gazeta Sporturilor a dezvăluit dialogul aprins pe care Alibec şi Dică l-au purtat la unul dintre antrenamentele de dinaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Supărat că Dică îi tot reproşa anumite faze, atacantul nu s-a mai putut abţine şi l-a contrat pe tehnician. "Bă, da' mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei mereu", a reacţionat la adresa lui Dică. Antrenorul nu l-a exclus pe loc, l-a luat la mişto: "Să vorbeşti când oi da şi tu vreun gol la Steaua!".

Alibec a continuat să acumuleze nervi şi a explodat: "Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbeşti, mă? Eşti «o puşcărie» de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!". Dialogul, povestit de surse din staff, s-a încheiat cu excluderea lui Denis din antrenament şi din lot.

Afla mai multe despre: alibecdicafcsbscandal,  

viewscnt
Articole similare