Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Diavolul" Roy Keane le-a distrus pe Liverpool şi Tottenham într-o singură frază. Declaraţia fostului căpitan al lui United

"Diavolul" Roy Keane le-a distrus pe Liverpool şi Tottenham într-o singură frază. Declaraţia fostului căpitan al lui United

Premier League

Comentarii

Recunoscut pentru faptul că spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără să se gândească la consecinţe, Roy Keane a stârnit din nou reacţii în Anglia vorbit despre Liverpool şi Tottenham, după dintre rivalele fostei sale echipe, Manchester United, din campionat.

United a traversat o perioadă sub aşteptări după plecarea lui Sir Alex Ferguson de pe banca tehnică, dar chiar şi aşa a reuşit să aducă noi trofee în vitrina clubului, în timp ce Liverpool sau Tottenham încearcă fără succes de ani de zile să câştige ceva, chiar dacă în multe rânduir au fost apreciate pentru jocul prestat.

"Pentru un club de nivelul lui Liverpool sau Tottenham, să câştigi un trofeu în 10 ani este cam ruşinos", a spus Keane, care a explicat: "Ştiu că Champions League a preluat controlul acum, cu toţi banii investiţi, dar pentru a fi un club mare şi de succes ai nevoie de trofee. Cluburi ca Liverpool şi Spurs ar trebui să fie în stare să se califice în Champions League şi să şi câştige o Cupă a Ligii sau o Cupă a Angliei! Aceste cluburi ar trebui să ajungă în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor şi să şi câştige ceva, normal".

Afla mai multe despre: roy keaneliverpoolspursunited 

viewscnt
Articole similare