Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a explicat revenirea FCSB-ului: "Asta le-am cerut la pauză". De ce l-a folosit titular pe Raul Rusescu

Dică a explicat revenirea FCSB-ului: "Asta le-am cerut la pauză". De ce l-a folosit titular pe Raul Rusescu

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a recunoscut că formaţia sa a jucat slab în prima repriză a meciului cu Gaz Metan, scor 3-1, şi a explicat revenirea din partea a doua.

"O primă repriză nu foarte bună din partea noastră, nu am fost destul de concentraţi. Am primit acel gol din lovitură liberă şi a mai fost acea bară a lui Fortes. În schimb, a doua repriză am făcut o repriză foarte bună, am marcat de trei, celor de la Mediaş nu le-am dat ocazii de a marca. E important că am reuşit să întoarcem rezultatul, să avem altă atitudine, pentru că asta le-am cerut la pauză.

Am primit trei goluri din faze fixe, ceea ce nu e normal la o echipă ca Steaua. Am şi schimbat faţă de anul trecut, dar din păcate nu reuşim să câştigăm dueluri", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Folosit titular deşi nu mai jucase niciun meci oficial de mai bine de un an, Raul Rusescu nu a convins la revenirea la FCSB. "Am vorbit cu el, am spus şi la conferinţa de presă că voi încerca să-l introduc cât mai repede, pentru a-l aduce la acelaşi nivel cu colegii lui. Ştiam că nu va rezista până la final", a adăugat Dică.

Cât despre Dragoş Nedelcu: "Nu am avut ce face, de asta l-am introdus pe Nedelcu fundaş central. El a jucat foarte bine în această seară, a mai făcut-o şi la juniori. Mai aşteptăm încă un fundaş central, eu sper să vină cât mai repede", a încheiat Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbrusescu 

viewscnt
Articole similare