Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a explicat transferurile lui Stan şi Roman: ”Acesta e motivul pentru care au venit”. Cine mai pleacă de la FCSB

Dică a explicat transferurile lui Stan şi Roman: ”Acesta e motivul pentru care au venit”. Cine mai pleacă de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a surprins pe toată lumea când a perfectat transferurile lui Alexandru Stan şi Mihai Roman, iar Nicolae Dică a explicat motivele pentru care au fost aduşi cei doi jucători.

Alexandru Stan ar putea debuta chiar în meciul de duminică, împotriva celor de la Sepsi, în timp ce Mihai Roman şi-ar putea face apariţia în tricoul FCSB-ului la meciul din Europa League cu Rapid Viena.

Sunt doi jucători cu experienţă, care au avut evoluţii bune în campionatul României. Sper să ne ajute cât mai mult. Aveam nevoie de jucători cu experienţă şi am ales să-i aducem din România pentru că îi cunoşteam foarte bine. Ne trebuia un fundaş stânga, pentru că la meciul cu Rapid Viena, după cum se ştie, Morais va fi suspendat, iar Momcilovici este deja accidentat. Ne trebuia un jucător în banda stângă pe care să îl cunoaştem foarte bine.

Roman este un jucător de mare experienţă, are şi meciuri în Europa. În România a avut evoluţii foarte bune şi eu cred că ne va ajuta foarte mult”, a spus Nicolae Dică.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit şi despre posibilele plecări din echipa roş-albastră.

Nu cred că Dennis Man va fi vândut. Eu sper să reuşim să intrăm în grupele Europa League. Dacă vom intra, atunci vom avea nevoie de dubluri pe posturi, pentru că jucăm din trei în trei zile şi ne va fi foarte greu.

Jakolis este în lot pentru meciul de mâine. Nu ştiu ce se va întâmpla. Deocamdată, el este la echipă şi vom vedea zilele următoare. Trebuie să fie preocupat de meciul de mâine şi de ceea ce va face pe teren”, a completat Dică.

Afla mai multe despre: dicatransferuriromanstanfcsb,  

viewscnt
Articole similare