Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a recunoscut că patronul îl ajută să gestioneze relaţia cu vestiarul: "Nu mi-a fost uşor în asemenea situaţii"

Dică a recunoscut că patronul îl ajută să gestioneze relaţia cu vestiarul: "Nu mi-a fost uşor în asemenea situaţii"

FCSB

Comentarii

Antrenorul de 37 de ani a recunoscut că Becali a fost cel care l-a ajutat să gestioneze relaţia cu vestiarul mai ales după declaraţiile pe care Budescu le-a făcut la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

"Eu nu am făcut asemenea declaraţii ca jucător, dar asta nu înseamnă că e vorba de curaj. Budi oricum regretă ceea ce a spus după meciul cu Craiova. Nu mi-a fost uşor să gestionez asemenea situaţii, dar când am acceptat să vin la Steaua mă aşteptam şi la astfel de lucruri. La o formaţie cu atâţia jucători de echipe naţionale sunt jucători cu personalitate şi trebuie să-i faci să dea totul. Şi eu cred că am reuşit în mare parte acest lucru.

Normal că m-a ajutat şi patronul, a avut un punct de vedere şi au fost lucruri importante pe care i le-a transmis lui Budescu. Momente grele au fost pentru cei care au discutat acele subiecte, pentru mine nu a fost un moment greu. Patronul a fost mereu alături de noi, chiar dacă am câştigat sau am avut momente mai puţin bune. E normal ca patronul echipei să ne fie alături şi să încurajeze jucătorii", a declarat tehnicianul.

Afla mai multe despre: dicabecalifcsbsteauadecizii 

viewscnt
Articole similare