Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a recunoscut. Cine este jucătorul pe care FCSB vrea să-l transfere din străinătate: ”Să vedem dacă putem să-l aducem”

Dică a recunoscut. Cine este jucătorul pe care FCSB vrea să-l transfere din străinătate: ”Să vedem dacă putem să-l aducem”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a recunoscut că FCSB poartă negocieri intense cu Cristian Lopez, atacant care a jucat şi la CFR Cluj şi care acum este liber de contract după ce s-a despărţit de Lens.

FCSB încearcă să-l transfere pe Cristian Lopez, atacant care în ultimii doi ani a jucat la Lens. În vârstă de 29 de ani, Lopez este obişnuit cu Liga 1 din perioada în care a evoluat pentru CFR Cluj, sezonul 2015-2016. Dar negocierile sunt destul de complicate, spune Dică:

”Atacantul nu are cum să vină până mâine. Deocamdată, nu reuşim să ne înţelegem cu jucătorul pe care-l vrem. Aveţi voi informaţii cine este. Sunt jucători pe care ni-i dorim, sunt jucători cu care purtam discuţii, unul dintre ei este Lopez. Vom vedea dacă vom reuşi să-l aducem pe el sau pe alt jucător. Nu ţine de mine, ţine de cei din club care se ocupă cu acest lucru”, a recunoscut Nicolae Dică.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit şi despre situaţia lui Gnohere: ”Bizonul” nu este 100% pregătit, dar l-am forţat cu Rudar pentru că avem nevoie de el. Uşor-uşor, va ajunge şi el să fie pregătit din toate punctele de vedere”.

Afla mai multe despre: nicolae dicacristian lopezfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare