Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică anunţă schimbări în echipa FCSB-ului pentru derby-ul cu Dinamo: ”S-a făcut efort mare cu Lazio, vor apărea jucători noi”

Dică anunţă schimbări în echipa FCSB-ului pentru derby-ul cu Dinamo: ”S-a făcut efort mare cu Lazio, vor apărea jucători noi”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a anunţat azi, la conferinţa de presă, că va face mai multe modificări în echipa de start a FCSB-ului pentru derby-ul cu Dinamo.

Tehnicianul vicecampioanei a spus că FCSB va avea meci greu cu Dinamo şi a anunţat că roş-albaştrii vor schimba distribuţia de start faţă de jocul din Europa League cu FCSB.

”Este un derby, întâlnim o echipă care, în acest moment, este într-un moment bun şi ne va aştepta o partidă foarte grea. La meciurile cu noi, Dinamo a avut mereu o atitudine foarte bună! Trebuie să fim pregătiţi 100% pentru acest joc.

Trebuie să fim conştienţi că n-am trecut încă de Lazio, ci am obţinut doar o victorie. Acum trebuie să câştigăm cu Dinamo, pentru că noi avem ca obiectiv principal câştigarea campionatului. Nu mă interesează egalul, vrem victoria.

Pintilii are o lovitură puternică după meciul cu Lazio, dar la cum îl ştiu sunt convins că va juca în meciul cu Dinamo. Voi face schimbări în echipă, s-a făcut un efort mare în Europa League. Vor apărea jucători care n-au evoluat cu Lazio”, a spus Dică

Afla mai multe despre: dicafcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare