Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, atacat din toate părţile după egalul cu Voluntari: ”Suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea. El are un fel de aroganţă!”

Dică, atacat din toate părţile după egalul cu Voluntari: ”Suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea. El are un fel de aroganţă!”

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal. Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalty.

La fel ca în fiecare sezon, FCSB ţintea câştigarea campionatului la începutul acestei stagiuni, dar, bazat pe actuala formă din Liga 1, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică ar avea noroc să prindă play-off-ul.

După opt etape, roş-albaştrii au o singură victorie şi cinci remize, astfel că au reuşit să obţină, în medie, doar un punct pe etapă. Dacă ar ţine-o tot aşa, nici nu s-ar apropia de play-off.

Luni seara, FCSB a fost la un pas de a obţine o victorie importantă împotriva lui FC Voluntari. După ce s-au întrecut în ratări, roş-albaştrii au dat lovitura prin David Miculescu.

Însă, în ultimele minute, după eliminarea lui Malcom Edjouma, Risto Radunovic, salvatorul de la meciurile cu Saburtalo şi Viking, a alunecat în careu şi a comis penalty, din care ilfovenii au egalat.

Nicolae Dică a ”tunat” în urma fluierului final şi se apropie încet, dar sigur de borna de 15 etape, când Gigi Becali va interveni peste el dacă este nemulţumit de prestaţiile echipei.

Luni, Vivi Răchită l-a pus la zid pe Nicolae Dică. El spune că suporterii îl regretă deja pe Toni Petrea. 

”Suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea. El are un fel de aroganţă!”

”Cred că suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea. Cu Toni Petrea au avut rezultate. Eu nu văd din punct de vedere sportiv ceva. Nu Dică a făcut pregătirea fizică sau pregătirea tehnico-tactică. A făcut-o Toni Petrea.

Nicolae Dică are un fel de aroganţă, la interviuri se ia de suporteri, se ia de jurnalişti. Este un pic mai încrezut faţă de Toni Petrea. Era mai modest, mai apropiat de jucători. Eu ştiu că sunt probleme de vestiar la FCSB”, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.  

Afla mai multe despre: fcsb-dică-răchită 

viewscnt
Articole similare