Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, deranjat de faptul că ilfovenii au jucat mai motivaţi decât de obicei: ”Sper ca şi la celelalte meciuri să joace la fel”

Dică, deranjat de faptul că ilfovenii au jucat mai motivaţi decât de obicei: ”Sper ca şi la celelalte meciuri să joace la fel”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică nu face o tragedie din egalul pe care FCSB l-a făcut în aceată seară cu FC Voluntari. Antrenorul roş-albaştrilor consideră că echipa sa a făcut o partidă foarte bună şi doar apărarea supraaglomerată a Voluntariului a făcut ca echipa sa să nu marcheze în această seară.

”Întradevăr ştiam că vom avea un joc greu. Cei de la Voluntari au avut o atitudine foarte bună, sper ca şi la celelalte meciuri să joace la fel.

Eu consider că noi am controlat jocul dar n-am fost atenţi la finalizare. Băieţii au dat totul pentru a câştiga meciul. În seara aceasta am intâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine în ultimii 30 de metri şi din acest motiv nu am reuşit să înscriem”, a declarat Dică la Telekom Sport.

Antrenorul FSCB este de părere că ieşirile lui Alibec o să-i îngreuneze o eventuală plecare la o echipă mare din Europa. ”Cred că ar trebui să vă răspundă el la aceste întrebări, comportamentul lui din aceasta seara nu e un comportament de jucător profesionist şi de căpitan de echipă. Este posibil să-şi doarească un transfer la altă echipă, dar pentru asta va trebui să joace la actuala echipă” a concluzionat antrenorul echipei FCSB.

 

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsbnicolae dica,  

viewscnt
Articole similare