Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică despre echipele româneşti eliminate din Europa: ”Au moralul scăzut. Din acest motiv nu au rezultate bune în această etapă!” EXCLUSIV

Dică despre echipele româneşti eliminate din Europa: ”Au moralul scăzut. Din acest motiv nu au rezultate bune în această etapă!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică pune rezultatele slabe ale formaţiilor Sepsi, FCSB şi Universitatea Craiova din această etapă de campionat, pe seama meciurilor disputate în Europa.

Prezent în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB, actualmente secund la naţionala mare a României, a vorbit despre eliminarea echipelor româneşti din cupele europene, dar şi despre rezultatele slabe înregistrate imediat în campionat.

Sepsi a pierdut acasă cu CS Mioveni (1-2), acelaşi scor cu care a pierdut şi CS Universitatea Craiova în faţa celor de la FC Botoşani. Duminică seara, FCSB a egalat cu noroc, pe finalul partidei de la Arad şi a smuls o remiză contra celor de la UTA: ”Te gândeşti că au avut aceste jocuri importante în Europa şi nu au reuşit să treacă peste aceşti adversari, iar moralul lor este automat scăzut. Din acest motiv, aceste echipe nu au reuşit să aibă rezultate pozitive în această etapă.” a explicat Dică, la Sport Report.

”Îmi aduc aminte şi când eram eu jucător şi veneam după meciurile din Europa League sau Champions League, ne era foarte greu în campionat, pentru că depuneam foarte mult efort la aceste meciuri internaţionale.

Le-a fost şi foarte greu. După aceste rezultate negative toată lumea i-a criticat. Sunt însă trei echipe bune ale campionatului nostru şi cred că îşi vor reveni cât mai repede. Adică eu sper că îşi vor reveni cât mai repede. ” a mai spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare