Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, despre faptul că n-a fost invitat la ceremonia de pe Ghencea: ”N-am fost un mare jucător al Stelei! Nu m-ar deranja să jucăm pe noul stadion”

Dică, despre faptul că n-a fost invitat la ceremonia de pe Ghencea: ”N-am fost un mare jucător al Stelei! Nu m-ar deranja să jucăm pe noul stadion”

UEFA Europa League

Comentarii

Modest, Nicolae Dică a găsit o explicaţie pentru care nu a fost invitat la ceremonia organizată de Steaua înainte de startul demolării vechiului stadion. Antrenorul FCSB-ului spune că nu face parte din galeria marilor jucători.

Marţi, pe stadionul Ghencea a avut un eveniment organizat de Steaua prin care câteva dintre legendele clubului, dar şi suporterii şi-au luat rămas bun de la vechea arenă, care va fi dărâmată. Printre cei invitaţi au fost şi Mirel Rădoi şi George Ogăraru, dar Dică n-a primit niciun telefon din parte şefilor Stelei. Cei trei au făcut parte din generaţia Steaua 2006, care atunci juca în Ghencea şi care a reuşit să ajungă până în semifinalele Cupei UEFA.

Dică spune că nu s-a supărat şi are o explicaţie pentru faptul că n-a primit nicio invitaţie: "Au fost invitaţi foşti fotbalşti. Eu nu am fost invitat. Am avut amintiri frumoase acolo. Nu m-a deranjat că nu m-au invitat pentru că nu am fost un jucător mare al Stelei. Am fost un jucător normal. Eu mi-aş fi dorit să fie, de exemplu, Sorin Paraschiv, care s-a format acolo şi a petrecut cam 20 de ani de la copii şi juniori până când s-a transferat.

Am amintiri frumoase de acolo şi mă bucur că am avut rezultate bune. Nu m-ar deranja să jucăm pe noul stadion, dacă patronul va decide asta", a declarat Nicolae Dică într-o conferiţă de presă.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbstadion ghencea 

viewscnt
Articole similare