Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică e sincer după calificarea dramatică obţinută de FCSB: ”Ne-a trecut glonţul pe la ureche”. Anunţ despre Gnohere

Dică e sincer după calificarea dramatică obţinută de FCSB: ”Ne-a trecut glonţul pe la ureche”. Anunţ despre Gnohere

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB s-a calificat cu emoţii în playoff-ul Europa League, reuşind să câştige meciul cu Hajduk în minutul 90+4, iar Nicolae Dică a comentat finalul dramatic de pe Arena Naţională.

Harlem Gnohere a marcat în minutul 90+4 al meciului cu Hajduk Split, iar FCSB s-a calificat în playoff-ul Europa League. La final, Nicolae Dică a recunoscut că era o problemă serioasă dacă echipa era eliminată din Europa.

Ne-a trecut glonţul pe la ureche, dar am avut încredere şi am reuşit să marcăm. Filip a spus că nu mai poate să continue jocul. E normal să fie veselie, mai ales că am câştigat în minutul 90+4. Când e mai greu, e şi mai frumos.

Rapid Viena e o echipă bună, dar nu am apucat să mă uit la meciurile lor. Ne vom juca şansa şi vom da totul pentru calificare aşa cum am făcut şi azi. Din ce am discutat cu patronul, am înţeles că nu îl va da pe Gnohere indiferent câţi bani se vor da pe el.

Mă bucur că suporterii au venit în număr mare la meci şi băieţii i-au răsplătit cu această victorie. M-am uitat pe tabelă să văd ce minut este şi m-am gandit că mai sunt 10-12 minute şi putem să înscriem şi să ne calificăm", a declarat Nicolae Dică la ProX.

Afla mai multe despre: dicafcsbhajduk,  

viewscnt
Articole similare