Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică explică omiterea lui Bălgrădean din lotul echipei naţionale: ”Nu a fost niciun conflict”

Dică explică omiterea lui Bălgrădean din lotul echipei naţionale: ”Nu a fost niciun conflict”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut o ultimă conferinţă de presă înaintea partidei de joi seara, împotriva Macedoniei de Nord, în preliminariile CM 2022. Cu Rădoi infectat cu Covid, secundul va conduce naţionala până când selecţionerul va obţine rezultatul negativ.

În cadrul unei conferinţe de presă, Nicolae Dică a răspuns întrebărilor jurnaliştilor cu privire la echipa naţională. Cu Rădoi infectat cu Covid, secundul său a fost nevoit să îi preia atribuţiile.

După trimiterea convocărilor pentru calificări, mai multe reacţii negative au fost stârnite de absenţa lui Bălgrădean. Zvonuri au apărut despre un conflict între staff-ul ”tricolorilor” şi portarul campioanei, însă Dică le-a negat şi a dezvăluit că omiterea lui Bălgrădean a fosy cauzată de o accidentare.

Dică explică absenţa lui Bălgrădean din lotul echipei naţionale

”Între noi şi Bălgrădean nu a fost niciun conflict. Când am făcut convocările el era accidentat. L-am chemat pe Radu pentru că cei din Italia au ridicat restricţiile. E tânăr, de perspectivă şi vrem să fie în angrenajul naţionalei.

Florin Iacob m-a impresionat prin atitudine. Mă bucur că l-am adus la naţională. Cu Tătăruşanu am vorbit când a luat decizia de a se retrage. Nu a putut fi convins şi de atunci nu s-a mai luat legătura cu el”, a explciat Nicolae Dică în cadrul conferinţei de presă.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti 1-0

Afla mai multe despre: echipa naţionalăcristi bălgrădeannicolae dicăromânia 

viewscnt
Articole similare