Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, fericit că a "prins paltonul" la FCSB. Glume pe seama viitorului său la echipă şi un "răspuns" pentru Reghecampf

Dică, fericit că a "prins paltonul" la FCSB. Glume pe seama viitorului său la echipă şi un "răspuns" pentru Reghecampf

Superliga

Comentarii

Botoşani - FCSB, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:00.

Nicolae Dică a vorbit în conferinţa de presă premegătoare partidei cu FC Botoşani şi despre viitorul său la FCSB, precizând că speră să-şi ducă contractul la bun sfârşit. Dică a dezvăluit că Gigi Becali i-a propus deja prelungirea contractului scadent în vară, dar că a preferat să amâne această discuţie.

"Mi s-a propus prelungirea şi am spus că pentru mine nu contează acest lucru, pentru că important e să am rezultate. Dacă voi avea rezultate, voi rămâne la Steaua. Dacă nu, nu mai contează că am contract, mi se plătesc clauzele şi sunt dat afară. Mai am contract până în vară şi voi vedea ce va fi în continuare!", a declarat Dică.

Dică a comentat inclusiv o declaraţie dată de Laurenţiu Reghecampf, care precizase că şi-ar dori să o antreneze din nou pe FCSB în viitor.

"Nu mă sperie anunţul lui, de ce? Orice antrenor îşi doreşte să antreneze Steaua. E cea mai bună echipă din România şi are cele mai bune condiţii. E normal să-ţi doreşti ca antrenor să fii aici", a spus Dică.

"Consumul într-un an petrecut la Steaua e foarte mare, da. Sper să termin anul la Steaua... Mă refer la anul competiţional (n.r. râzând).

Ştiţi foarte bine că atâta timp cât nu sunt rezultate la echipă, cel care plăteşte e antrenorul"
, a spus Dică, după care a glumit cu jurnaliştii prezenţi pe seama unei zicale celebre în fotbalul românesc.

"Am prins paltonul de anul ăsta (n.r. e încă în funcţie la venirea iernii). Atunci când am venit la echipă mi s-au dat doar două, trei etape, dar am reuşit să stau mai mult. Eu am în continuare încredere şi consider că ne-am îndeplinit obiectivele până în acest moment. Calfiicarea în primăvara europeană, în Cupa României am mers mai departe, în campionat suntem pe locul 2, nu pe 6-7. Suntem în obiectiv.

Ar fi culmea să spun că îmi pare rău că am venit la Steaua! Mă bucur că am venit aici şi că mi s-a dat şansa să antrenez echipa la 37 de ani!
", a declarat Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare