Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică îi răspunde lui Şumudică: "Asta e răutate! Doar din răutate poţi declara aşa ceva! Nu am tăiat doi porci, nu am băut!"

Dică îi răspunde lui Şumudică: "Asta e răutate! Doar din răutate poţi declara aşa ceva! Nu am tăiat doi porci, nu am băut!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică îi răspunde lui Marius Şumudică, după ce tehnicianul lui Kayserispor a dezvăluit că tehnicianul FCSB a primit la antenamentele echipei mai mulţi cursanţi pentru obţinerea licenţei PRO. Asta deşi FCSBS pregăteşte două meciuri extrem de importante, cu Lazio şi Dinamo.

  • FCSB - Lazio e LIVE pe Telekom Sport 1, joi, de la 22:00.

"Dică a ţinut lecţii deschise cu antrenorii cursanţi pentru licenţa PRO. Cu Şumudică antrenor asta nu se întâmpla, cu el manager (n.r. Mihai Stoica) văd că se poate!", declara Şumi.

Răspunsul lui Dică a venit rapid, în conferinţa de presă organizată astăzi, în vederea partidei cu Lazio.

"M-au deranjat (n.r. declaraţiile lui Şumudică), dar nu mai are rost să-i răspund... Nu am înţeles de ce a dat acele declaraţii. Au venit 20 de viitori antrenori cu licenţă PRO, au urmărit antrenamentul, nu au deranjat cu absolut nimic.

Nu am tăiat doi porci, nu am făcut grătare, nu am băut, nu am făcut pe aici... Doar au urmărit antrenamentul. Asta s-a întâmplat şi anul trecut, cei cu licenţa A, dar probabil atunci Şumudică nu a putut da aceste detalii...

Nu ştiu (n.r. dacă Şumudică îi vânează postul). Asta e doar răutate. Doar aşa poţi să dai astfel de declaraţii, că au venit cei cu licenţa PRO la antrenamentul nostru. Pe mine nu m-au încurcat cu nimic.

Sub presiune sunt de când am venit la Steaua şi orice antrenor ar fi sub presiune, pentru că se cer rezultate. Dacă nu ai rezultate, antrenorul plăteşte, e normal. Nu am nicio problemă. Sunt obişnuit cu presiunea de când eram jucător
", a declarat Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare