Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică mai are o mare problemă la FCSB. Gafeurul care dă toate planurile peste cap!

Dică mai are o mare problemă la FCSB. Gafeurul care dă toate planurile peste cap!

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut după doi ani un nou meci pe teren propriu în Liga 1, iar echipa care a produs surpriza a fost Chijna. De doar trei minute a avut nevoie Batin pentru a marcat unicul gol al meciului care a adus victoria ilfovenilor.

Cine a fost cel mai slab jucător de pe teren? Nimeni altul decât sârbul Bogdan Planici, care a recunoscut că el este principalul vinovat pentru golul primit. "Mă consider vinovat la gol, da, dar toată echipa este vinovată la înfrângere, aşa cum atunci când câştigăm, toţi avem merite. Am dominat meciul, am avut posesie, am făcut o singură eroare şi am pierdut. Nu suntem obişnuiţi să jucăm pe stadionul din Voluntari. Ne simţim mult mai bine pe Arena Naţională, sper să revenim cât mai repede acolo", a declarat Planici pentru Telekom Sport.
 
Gigi Becali a găsit şi explicaţiile pentru care sârbul a fost gafeorul echipei. "I-au tot strigat de pe bancă să nu ia galben, să nu ia galben, să nu fie suspendat etapa viitoare. Şi lui, dar şi lui Nedelcu şi Morais, cred că l-au şi înnebunit de cap cu chestia asta. De ce să nu ia galben? Lasă-l, mă, să joace fotbal... ia galben, asta e, joacă alţii etapa viitoare", a spus patronul. 
 
Nu este pentru prima dată când Planici greşeşte şi FCSB pierde puncte importante! A făcut în dpuă meciuri cu Poli Iaşi, chiar în partida în care steliştii au pierdut titlul în Copou, dar şi în duelurile cu Viitorul şi Chiajna. 

Afla mai multe despre: bogdan planiciniciolae dicaproblemefcsbsituatie 

viewscnt
Articole similare