Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică n-a mai rezistat şi a făcut un anunţ surprinzător: "Totul e doar din vina mea! Eu sunt singurul vinovat!"

Dică n-a mai rezistat şi a făcut un anunţ surprinzător: "Totul e doar din vina mea! Eu sunt singurul vinovat!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică nu-şi revine după cele trei înfrângeri consecutive fără gol marcat! Tehnicianul FCSB a vorbit dechis despre ultima perioadă de la echipă şi crede că în momentul de faţă este singurul vinovat pentru situaţia actuală.

"Nu aveam voie să pierdem meciul cu Astra! Ne-am creat foarte puţine ocazii, n-am fost concentraţi, n-am jucat în echipă, ci cam fiecare pentru el! Când nu joci pentru echipă este greu să realizezi de unul singur ceva. Am avut jucători care au evoluat doar pentru ei, nu au vrut deloc să-şi ajute colegii! Ei au jucat doar pentru ei şi e clar că aşa nu avem nicio şansă.  

Totul e doar din vina mea! Eu sunt singurul vinovat că nu am reuşit să câştigăm aceste trei meciuri. Cu Astra am făcut un joc foarte slab şi trecem prin cea mai dificilă perioadă a noastră. Nu putem să marcăm, nu reuşim să câştigăm, e clar că avem o problemă. Sunt lucruri care mă frământă acum şi e clar că nu sunt deloc bine. Trecem printr-o perioadă proastă, iar din echipa aia care învingea pe bandă rulantă, care marca şi îşi făcea ocazii multe de gol, acum nu mai suntem în stare să facem nimic.

Putem să avem cei mai buni jucători ca individualităţi, degeaba! Dacă echipa nu este unită, nu avem nicio şansă! Un jucător poate câştiga un meci, poate două, dar titlurile le câştigă doar echipa. Nu am făcut un joc bun şi am suferit. Când nu pui niciun fel de problemă în ultimii 30 de metri, când nu reuşeşti să aduci mingi în careu, când nu reuşeşti unu contra unu să-ţi driblezi adversarul, e foarte greu să pui probleme", a spus Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicasteauafcsbproblemeechipascandaldezvlauiri 

viewscnt
Articole similare