Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică n-a mai suportat fiţele lui Alibec! MESAJ DUR al antrenorului: "Aici contează echipa! Asta trebuie să înţeleagă el..."

Dică n-a mai suportat fiţele lui Alibec! MESAJ DUR al antrenorului: "Aici contează echipa! Asta trebuie să înţeleagă el..."

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost primul antrenor care l-a exclus din lot pe Denis Alibec după ce atacantul venit de la Astra a spart o uşă de termopan, a arucnat banderola Stelei pe jos şi l-a înjurat pe antrenor, toate evenimentele petrecându-se la meciul cu FC Voluntari din Liga 1.

De atunci, Alibec a continuat să fie un jucător problemă şi l-a mai înjurat odată pe antrenorul său, la meciul din Europa League, cu Viktoria Plzen. Acum, Denis trece prin cel mai negru moment al carierei sale, fiind cel mai slab atacant din Liga 1 si cel mai slab din ultimii 5 ani de la Steaua! Atacantul nu a marcat niciun gol în cele 20 de etape disputate până în acest moment în prima ligă, iar Dică i-a transmis acestuia un mesaj clar.

“Alibec trebuie să înţeleagă că la fotbal trebuie să facă sacrificii, să muncească foarte mult ca să reuşească! Altfel îi va fi foarte greu oriunde va merge. Dacă va reuşi şi să prindă un transfer în străinătate, cu atât mai bine, dar o să-i fie greu. De la Steaua au plecat foarte mulţi jucători în străinătate pe sume mari şi salarii foarte mari. Acest lucru ar trebui să-l înţeleagă şi Alibec, că ar fi bine să dea totul pentru această echipă. Eu vorbesc cu el înaintea fiecărui meci. Avem mereu această discuţie. Dar mai bine îl întrebaţi pe el, să vă răspundă şi el la întrebări. Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Faţă de comportamentul pe care-l avea înainte se vede o schimbare", a spus Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicadenis alibecmesajproblemesteauafcbs 

viewscnt
Articole similare