Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică nu are linişte! Probleme mari pentru tehnicianul FCSB: "Momentan chiar nu ştiu... O să am o discuţie!"

Dică nu are linişte! Probleme mari pentru tehnicianul FCSB: "Momentan chiar nu ştiu... O să am o discuţie!"

FCSB

Comentarii

FCSB e măcinată de accidentări înaintea derby-ului cu Dinamo de duminică seară, transmis în direct de Telekom Sport, de la ora 21:00. Pe lângă jucătorii cu probleme medicale, alţi doi fotbalişti sunt suspendaţi: Junior Morais şi Mihai Roman.

"O să am o discuţie cu stafful medical şi o să văd ce jucători o să fie refăcuţi pentru meciul cu Dinamo... Momentan chiar nu ştiu", a fost mesajul pe care Nicolae Dică l-a transmis imediat după meciul cu Astra. 
 
Dintre cei 6 accidentaţi pe care îi are în acest moment echipa, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu şi Marko Momcilovici nu au nicio şansă să joace! Iar în privinţa lui Bogdan Planici şi Mihai Bălaşa, staff-ul medical e mai degrabă rezervat, chiar dacă cei doi au început antrenamentele.
 
În schimb, Alexandru Stan e refăcut complet şi aproape sigur el va putea fi folosit împotriva lui Dinamo. Dar nu ca fundaş stânga, ci în centrul apărării alături de Lucian Filip. Asta nu e nicio problemă pentru Stan, care în trecut a bifat 4 posturi: fundaş stânga, fundaş dreapta, mijlocaş dreapta şi într-un meci a fost folosit şi ca atacant lateral!
 
Cum ar putea arăta FCSB în derby-ul cu Dinamo
Băldrădean - R. Benzar, Al. Stan, L. Filip, Jakolis - Nedelcu, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Afla mai multe despre: fcsbaccidentatidinamonicolae dicaproblemesteaua 

viewscnt
Articole similare