Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică nu mai are apt niciun fundaş central. Care este vestea bună pentru el şi cu ce jucători ar putea începe în centrul apărării

Dică nu mai are apt niciun fundaş central. Care este vestea bună pentru el şi cu ce jucători ar putea începe în centrul apărării

Cupa României

Comentarii

Nicolae Dică are mari bătăi de cap înaintea meciului cu Dunărea Călăraşi, din optimile Cupei României. Antrenorul FCSB-ului nu are la dispoziţie niciun fundaş central de meserie. În schimb, revin Nedelcu şi Morais, care au fost suspendaţi pentru meciul cu FC Voluntari.

FCSB se confruntă în această perioadă cu mari probleme de lot, provocate în special de accidentări, dar şi de erorile făcute în politica de transferuri. Vicecampioana României are în lot doar doi fundaşi centrali şi atât Planic, cât şi Bălaşa sunt accidentaţi. În plus, Marko Momcilovic şi Mihai Pintilii - care au mai jucat în acea zonă - au şi ei probleme medicale.

Dar nu sunt singurele bătăi de cap pentru Nicolae Dică. Alexandru Stan şi Ovidiu Popescu sunt şi ei accidentaţi, astfel că pe zona defensivă este nevoit să improvizeze. O situaţie critică a fost la partida cu FC Voluntari, din campionat, câştigată cu 2-1. Atunci, Dică n-a avut la dispoziţie niciun fundaş stânga, deşi are trei în lot: Morais, Momcilovic şi Alexandru Stan. Primul a fost suspendat, în timp ce ultimii doi sunt cu probleme medicale.

Meciul cu Dunărea Călăraşi, din optimile Cupei, înseamnă o nouă provocare pentru Nicolae Dică. Cel mai probabil, în centrul apărării va începe cu un cuplu format din Nedelcu - revenit după suspendare şi Lucian Filip - al cărui post de bază este de mijlocaş la închidere. La închidere ar putea apărea Teixeira şi Zlatinski, însă nu este exclus ca Dică să apeleze şi la juniori de la echipa secundă.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbdunarea calarasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare