Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică pleacă sau e dat afară dacă ratează calificarea în play-off? Becali a făcut anunţul: "I-am spus asta!"

Dică pleacă sau e dat afară dacă ratează calificarea în play-off? Becali a făcut anunţul: "I-am spus asta!"

FCSB

Comentarii

După ce-a ratat campionatul, Nicolae Dică, a vrut să plece de la FCSB, dar Gigi Becali a decis să-l păstreze şi pentru actualul sezon. În cazul în care echipa nu ar ajunge în grupele Europa League, antrenorul de 38 de ani nu trebuie să aibă emoţii, latifundiarul spune că postul acestuia nu ar fi în pericol.

"Postul lui Dică nu depinde de acest meci. L-am confirmat acum o lună, nu pot să-l dau afară după 5 meciuri. Dacă nu ne calificăm, nu e de vină Dică, nu vrea Dumnezeu. Ce vină să aibă un antrenor? Avem echipă valoroasă, dar nu avem încă forţă. Florinel Coman are 20 de ani, Man are 20 de ani, Moruţan are 19 ani, Nedelcu are 21 de ani. Fac un proiect nou. A înnebunit lumea cu preţurile jucătorilor şi trebuie să speculez asta. Man are 19 ani, dar hai să vedem cine va fi el la 19 ani. Poate îmbunătăţi multe lucruri", a declarat Becali la ProX.

"Ei sunt foarte buni la fazele fixe, fiind foarte înalţi, la Split am reuşit să-i ţinem, mâine seară trebuie să avem cât mai puţine faze fixe. Trebuie să avem o posesie mai bună, să reuşim să schimbăm ritmul în ultimii 35 de metri şi cu siguranţă vom reuşi să marcăm. Toţi cei 18 jucători aflaţi în lot pot fi o soluţie. La Split a fost un meci de luptă şi am reuşit o remiză bună, chiar dacă ne doream să câştigăm jocul. Hajduk este o echipă de tradiţie, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Important este să câştigăm, cine va marca nu contează prea mult", a spus Dică ieri.

Afla mai multe despre: nicolae dicapostdemisieantrenorbecaliplecare 

viewscnt
Articole similare