Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică pregăteşte o surpriză pentru meciul cu Hajduk: ”Nu ştiu cât de pregătit va fi, dar mi-aş dori mult”. Ce pregăteşte FCSB

Dică pregăteşte o surpriză pentru meciul cu Hajduk: ”Nu ştiu cât de pregătit va fi, dar mi-aş dori mult”. Ce pregăteşte FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut la pas de Rudar, scor 6-0 la general, iar în turul trei din Europa League va da peste croaţii de la Hajduk Split. Roş-albaştrii şi-au spionat deja adversarii, iar Nicolae Dică speră să le facă o surpriză celor de la Hajduk la prima confruntare.

FCSB n-a reuşit încă să aducă un atacant, dar Nicolae Dică nu şi-a pierdut speranţa. Antrenorul grupării roş-albastre a anunţat că şi-ar dori ca la meciul cu Hajduk să aibă deja la dispoziţie un nou fotbalist în compartimentul ofensiv.

E prea scurt timpul să vedem un atacant nou cu Hajduk, nu ştiu cât de pregătit va fi acel jucător dacă va veni în zilele următoare. Dar eu mi-aş dori foarte mult să aducem cât mai repede pe cineva.

Viorel Tănase a fost în Bulgaria să vadă meciul lui Hajduk, iar eu l-am văzut pe cel din Croaţia. E o echipă puternică, cu o agresitivate bună pe teren propriu. Sunt încurajaţi de fani, joacă 4-3-3 şi au o echipă ofensivă căreia îi place posesia. Sunt buni şi la fazele fixe.

Şansele sunt egale, asta şi pentru că Hajduk este o echipă învăţată cu meciurile din Europa. Va fi o dublă foarte grea”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă susţinută după meciul cu Rudar.

Meciul Hajduk Split - FCSB, din turul 3 preliminar Europa League se joacă joi, 9 august, de la 21:45. Returul e programat la Bucureşti, pe 16 august.

Până atunci, FCSB o întâlneşte pe Poli Iaşi, pe teren propriu, duminică, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dicafcsbhajdukatacant,  

viewscnt
Articole similare