Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, preocupat de accidentările suferite de jucătorii săi în această seară: ”L-am pierdut pe Marko, l-am pierdut şi pe Bălaşa”

Dică, preocupat de accidentările suferite de jucătorii săi în această seară: ”L-am pierdut pe Marko, l-am pierdut şi pe Bălaşa”

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat joi seară, după meciul cu Hajduk Split, scor 0-0, că este mulţumit de rezultat, având în vedere felul în care s-a desfăşurat jocul, menţionând că speră ca în retur formaţia bucureşteană să reuşească mai multe pe faza ofensivă.

“La cum a arătat jocul sunt mulţumit de acest rezultat. Am întâlnit o echipă foarte bună, de forţă, cu talie. Şi terenul ne-a împiedicat şi pe noi şi pe ei să încercăm să avem o posesie mai bună. Noi am avut momente de joc în care am încercat să pasăm, am reuşit şi să ne creăm o ocazie mare la minutul 90 şi ceva. Important este că nu am primit gol şi ne păstrăm şansele. Sper la meciul retur să reuşim mai multe pe faza ofensivă. Şansele sunt egale, plecăm de la 0-0. Sper ca suporterii să vină în număr mare”, a spus Dică la ProX.

El a explicat de ce l-a înlocuit pe Man şi a menţionat că la meciul retur FCSB are probleme, deoarece Momcilovici şi Bălaşa nu vor putea juca. “A fost un joc nu foarte bun din partea lui Man şi am decis să-l introduc pe Jakolis, un jucător de viteză. (…) Avem o problemă mare, l-am pierdut pe Marko, l-am pierdut şi pe Bălaşa. Cred că Bălaşa nu va putea juca, abia mergea după joc, se pare că ar avea o entorsă. Necesară aducerea uui fundaş a fost de la începutul pregătirii, avem doar doi fundaşi centrali”, a mai spus Dică.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, joi seară, în deplasare, în compania echipei Hajduk Split, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

FCSB a ratat o ocazie importantă la ultima fază a meciului, prin Moruţan.

Returul se va disputa joia viitoare, pe Arena Naţională, de la ora 21.30.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguenicolae dica,  

viewscnt
Articole similare