Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică rămâne încrezător: "Putem să câştigăm cu 2-0 la retur şi să ne calificăm". Cum explică înfrângerea cu Rapid Viena

Dică rămâne încrezător: "Putem să câştigăm cu 2-0 la retur şi să ne calificăm". Cum explică înfrângerea cu Rapid Viena

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că evoluţia avută de vicecampioana României în repriza a doua a meciului cu Rapid Viena îl face să creadă în calificare, dar le-a reproşat jucătorilor săi jocul din prima parte şi lipsa de inspiraţie la finalizare.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să scoatem un rezultat pozitiv. Ştiam care sunt punctele forte ale lui Rapid Viena, pe tranziţie pozitivă. Le-am dat spaţii, au jucători de viteză în faţă, apoi am luat un gol la o fază fixă. După aceea ne-am creat 10 ocazii de gol. După aceea ne-am creat 10 ocazii de gol Dacă reuşeam să înscriem, aveam şanse mai mari, dar avem şanse în continuare. 

Am primit şi acel gol foarte repede, a trebuit să mergem foarte sus, le-am lăsat spaţii. Am început foarte bine a doua repriză, ne-am creat ocazii, am marcat, dar, din păcate, a venit acel gol din nimic

De mai multe meciuri mă întreb de ce în prima repriză nu avem o evoluţie bună, iar în repriza a doua suntem altă echipă. Trebuie să fie concentraţi la finalizare, asta le spun în vestiar", a declarat Nicolae Dică, la Pro-X.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani nu şi-a pierdut speranţa: "Este adevărat, au scăzut şansele, dar eu cred în această calificare. Cred că putem să câştigăm cu 2-0 la retur, băieţii mi-au dat încredere în repriza a doua. Putem face un meci bun şi putem reuşi calificarea".

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), de echipa Rapid Viena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Pentru Rapid Viena au marcat Knasmullner '4, Sonnleitner '39 şi Schwab '49, iar pentru FCSB a înscris Gnohere '46.

Afla mai multe despre: dicarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare