Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, reacţie agresivă la adresa unui jucător de la Poli Iaşi: ”Cioinac să-şi vadă de treaba lui!”

Dică, reacţie agresivă la adresa unui jucător de la Poli Iaşi: ”Cioinac să-şi vadă de treaba lui!”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică n-a negat faptul că l-a înjurat pe Cioinac după meci. La flash-interviuri, antrenorul FCSB a avut şi un mesaj pentru jucătorul Iaşiului!

Înainte să discute despre clinciul cu Ionuţ Cioinac, Nicolae Dică făcut un scur rezumat al meciului câştigat cu 1-0.

”Am avut şanse. Noi am avut şapte ocazii, ei au avut trei. Noi am marcat un gol, ei niciunul. Am avut un meci greu. Ştiam că jucătorii de la Iaşi sunt buni pe contraatac. Au fost momente în joc în care nu am putut să-i oprim. Pe viitor trebuie să ne schimbăm jocul, să arătă mai bine. Numai aşa vom putea lua campionatul. Pe faza ofensivă reuşim să ne creăm ocazii, dar în faza defensivă avem probleme, s-a văzut asta în a doua repriză. Dacă reuşim să câştigăm campionatul cu un joc prost, asta e, pentru că şi alte echipe joacă aşa” a declarat Dică la Telekom Sport.

Despre golul lui Dică şi atitudinea lui Alibec: ”A fost o execuţie pe care Budi a avut-o de când a venit la Steaua. A ajutat echipa să câştige astăzi. Trebuie să rămâna concentrat. Lui Denis i-a lipsit doar goluril astăzi. A avut o atituudine bună. A ajutat şi faza defensivă. Va veni şi momentul în care ne va câştiga el meciurile”

Despre faptul că l-a înjurat pe Cioinac:  ”Poţi să spui multe lucruri în timpul meciului. Tensiunea a fost mai mare de partea noastră. Am avut câteva clinciuri cu Stoican în timpul meciului, dar am vorbit cu el după meci, suntem în regulă. Cioinac să-şi vadă de treaba lui!”

Afla mai multe despre: dicacioinacfcsbiasi 

viewscnt
Articole similare