Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică recunoaşte lipsa de inspiraţie: "M-am bazat pe asta, dar nu a fost o alegere bună". Ce spune antrenorul FCSB-ului despre viitorul său

Dică recunoaşte lipsa de inspiraţie: "M-am bazat pe asta, dar nu a fost o alegere bună". Ce spune antrenorul FCSB-ului despre viitorul său

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, şi-a recunoscut vina pentru înfrângerea suferită duminică seară în faţa Universităţii Craiova, punctând că schimbarea lui Florin Tănase cu Olimpiu Moruţan nu a fost inspirată.

"Am început jocul bine, am marcat, apoi ne-am creat ocazii să facem 2-0, dar nu am reuşit. A doua repriză nu a fost bună, le-am dat şansa celor de la Craiova să marcheze două goluri. Am primit două goluri pe greşeli copilăreşti. O să analizăm împreună cu staff-ul şi cu jucătorii.

Tase luase acel cartonaş galben, era puţin nervos. Am văzut că Moro pe spaţii a făcut diferenţa. M-am bazat pe asta, dar nu a fost o alegere bună. (...) Se poate întâmpla la un meci să iei decizii greşite. Se întâmplă să greşeşti. Nu am reuşit să fiu inspirat şi am pierdut jocul", a spus Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a mărturisit că nu se teme de ce îl aşteaptă. "Nu am nicio emoţie. Să se tragă linie, nu este nicio problemă. Nu s-a jucat campionatul în această seară", a adăugat antrenorul FCSB-ului, care a recunoscut în final meritele CFR-ului: "Dacă sunt pe primul loc, înseamnă că merită".

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Bălgrădean a apărat un penalti.

Au marcat Elvir Koljic ’50 şi Matteo Fedele ’72 pentru craioveni, respectiv Renato Kelic ‘8 (autogol) pentru FCSB.

Afla mai multe despre: dicafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare