Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică s-a făcut băiat rău! Antrenorul vrea să dea afară doi jucători de la FCSB. ”Trebuie să căutăm din nou”. Ce decizie a luat Gigi Becali

Dică s-a făcut băiat rău! Antrenorul vrea să dea afară doi jucători de la FCSB. ”Trebuie să căutăm din nou”. Ce decizie a luat Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică nu ştie încă sigur dacă va continua şi în sezonul viitor la FCSB, dar are deja conturat planul dacă va fi păstrat la echipă. Antrenorul i-a transmis lui Gigi Becali că îşi doreşte să scape de doi jucători care i-au făcut probleme mari în primul său an la echipă.

Denis Alibec este fotbalistul care şi-a încheiat orice şansă de a rămâne la FCSB. Becali şi-a dat acordul să-l vândă pentru 1,7 milioane de euro, fix suma cu care a fost cumpărat, în timp ce Dică a anunţat clar că fotbalistul nu va mai face parte din lotul FCSB-ului dacă el va continua să-i antreneze pe roş-albaştri.

Mai mult ca sigur, dacă nu se va găsi o echipă dispusă să-l transfere definitiv pe Alibec, FCSB va încerca să găsească o grupare unde Alibec să fie împrumutat. În orice caz, dacă nu se va transfera, Alibec nu se va pregăti sub comanda lui Dică şi va avea un program separat, cel mai probabil la echipa secundă.

Dar curăţenia lui Dică nu se opreşte aici, iar Nick face ordine şi în defensivă. Valerică Găman a fost tras pe linie moartă pe finalul sezonului, după ce s-a contrat atât cu Dică şi cu alţi oameni din staff-ul tehnic. ”Pe Găman aş vrea să-l ţin în continuare, chiar dacă a făcut şi el câteva probleme. Dar să vedem ce va fi”, a spus Becali acum ceva timp. Nu de aceeaşi părere este şi Dică, tehnicianul transmiţând că nu este dispus să-i acorde o nouă şansă lui Găman.

Trebuie să căutăm acum din nou un fundaş central. Am căutat în vara trecută, acum vom face acelaşi lucru din nou”, a spus Dică, lăsând să se înţeleagă că nu se va mai baza pe Găman. Din apărare au fost deja ”disponibilizaţi” Ionuţ Larie şi Arthur Jorge.

Dacă în cazul lui Alibec a avut câştig de cauză, Becali fiind de acord ca atacantul să plece de urgenţă, Dică nu pare să fie atât de sigur că va scăpa de Valerică Găman. Becali este în continuare convins că fundaşul apreciat atât de tare de Piţurcă are valoarea necesară pentru a fi titular la FCSB.

Afla mai multe despre: dicagamanalibecfcsb,  

viewscnt
Articole similare