Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică ştie cine ar fi continuat munca lui Rădoi la echipa naţională! Selecţionerul pe care l-a nominalizat a ieşit din calculele FRF: "Gândeşte la fel cum gândeam noi" | EXCLUSIV

Dică ştie cine ar fi continuat munca lui Rădoi la echipa naţională! Selecţionerul pe care l-a nominalizat a ieşit din calculele FRF: "Gândeşte la fel cum gândeam noi" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul secund al naţionalei României, Nicolae Dică, ştie cine ar fi putut duce stilul de joc al lui Mirel Rădoi mai departe la echipa naţională. Deşi Ladislau Boloni a ajuns favoritul FRF, Dică l-a nominalizat pe Edward Iordănescu.

Dică l-ar fi dorit pe Iordănescu junior selecţioner

Naţionala României nu are staff din 30 noiembrie 2021, după ce negocierile de prelungire a contractului au eşuat. FRF s-a reorientat şi a alcătuit o listă cu peste 10 antrenori în Comisia Tehnică. După ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost refuzaţi de Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, finalişti au ajuns Ladislau Boloni, Edi Iordănescu şi Adrian Mutu. 

Nicolae Dică e sigur că naţionala României nu şi-ar fi schimbat stilul de joc cu Edi Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB şi cel care a făcut-o campioană pe CFR Cluj la finalul sezonului trecut. 

În schimb, Dică a vorbit şi despre posibila venire a lui Ladislau Boloni.

"Naţionala are nevoie de un staff care să cunoască foarte bine campionatul României. Mi-ar fi plăcut ca Edi Iordănescu să vină la echipa naţională după noi. Este unul dintre antrnorii care gândeşte la fel cum gândeam şi noi. 

Noi tot ceea ce am lucrat în ultimii doi ani este la federaţie. La fiecare convocare... Ce s-a lucrat în antrenament, sunt antrenamentele filmate toate", a declarat expertul Telekom Sport. 

De asemenea, Nicolae Dică a fost întrebat dacă ar fi de acord să fie secundul lui Ladislau Boloni şi a recunoscut că a refuzat o ofertă din partea FRF, pe finalul anului trecut. 

Ladislau Boloni, aproape de naţionala României

Săptămâna trecută, FRF a luat o decizie surprinzătoare şi l-a chemat pe Ladislau Boloni în România, pentru a negocia preluarea naţionalei, deşi Adrian Mutu părea favorit. 

Joi, Ladislau Boloni (68 de ani) a sosit la Bucureşti şi a stat aproximativ cinci ore la Casa Fotbalului cu şefii fotbalului românesc. Negocierile se prelungesc, întrucât se pun la punct ultimele detalii pentru banca tehnică a tricolorilor. 

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicafrfselectioner romanialadislau boloniedi iordanescuedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare