Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică tremură: înlocuitorul "bate la uşă". Becali îşi îndeplineşte visul: fotbal-şampanie la FCSB!

Dică tremură: înlocuitorul "bate la uşă". Becali îşi îndeplineşte visul: fotbal-şampanie la FCSB!

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) se află sub mare presiune şi tremură pentru postul său. FCSB a fost umilintă din nou de Silkeborg, 0-5 şi pe Arena Naţională - după 5-0 în Danemarca, iar Gigi Becali îşi pierde răbdarea. Tentat să-l dea afară pe Dică, Gigi Becali îşi poate îndeplini visul: fotbal-şampanie cu un antrenor liber de contract.

Dubla cu Silkeborg, încheiată cu un ruşinos 0-10 pentru danezi, l-a făcut pe Gigi Becali să-şi piardă răbdarea. I-a dat ultimatum lui Nicolae Dică şi a anunţat că antrenorul va fi dat afară dacă rezultatele slabe vor continua şi în campionatul intern, după cele din Conference League.

Dică tremură: înlocuitorul "bate la uşă". Becali îşi îndeplineşte visul: fotbal-şampanie la FCSB!

Omul de afaceri care controlează FCSB a spus că Nicolae Dică mai are la dispoziţiei "câteva săptămâni" pentru a face echipa să joace aşa cum îşi doreşte. Mai sunt două meciuri din turul campionatului, cu UTA şi Sepsi, iar cele două partide îi pot fi fatale lui "Nic", care tremură serios pentru postul său.

"Patronul FCSB are şi un înlocuitor la îndemână", scrie site-ul 3minute.net, care precizează că e vorba despre Marius Croitoru (42 de ani), antrenor liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu FCU Craiova 1948.

Tentat să-l dea afară pe Nicolae Dică, Gigi Becali ar putea să-şi îndeplinească visul prin aducerea lui Marius Croitoru. Antrenorul are un stil pe placul patronului de la FCSB. Echipele lui Croitoru joacă mereu ofensiv, spectaculos, pasează şi pun presiune mare pe adversar, aşa cum îşi doreşte Becali.

În plus, antrenorul Marius Croitoru este apreciat şi de Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

În carieră, Marius Croitoru le-a antrenat pe FC Botoşani şi FCU Craiova 1948, de care s-a despărţit recent, iar ultraşii olteni au susţinut că jucătorii l-au "lucrat" pe tehnician.

Nicolae Dică a revenit la FCSB după cinci ani, în iulie 2022, şi a calificat echipa în grupele Conference League după o pauză de cinci ani. Totuşi, după un început foarte bun, mai ales în Europa, FCSB a luat-o în jos cu "Nic" pe bancă. "Roş-albaştrii" se află pe locul 12 în Superligă, cu două meciuri mai puţin faţă de restul competitioarelor.

Afla mai multe despre: marius croitoru fcsbgigi becali marius croitoru fcsbgigi becali nicolae dicagigi becali antrenor fcsbmarius croitoru antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare