Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică va semna cu FC Argeş atunci când clubul se va transforma în societate pe acţiuni!

Dică va semna cu FC Argeş atunci când clubul se va transforma în societate pe acţiuni!

Liga 2

Comentarii

Nicolae Dică încă nu şi-a găsit echipă, dar e la un pas să-şi pună semnătura pe un contract cu FC Argeş, doar că antrenorul aşteaptă să fie îndeplinite anumite cerinţe.

“Am văzut că Săndoi nu mai este în acest moment la echipă. FC Argeş este clubul unde eu mi-am început cariera de antrenor principal, acolo am reuşit să promovez. Acolo am debutat şi ca jucător în prima ligă, este clubul pe care îl iubesc. Îmi doresc să ajung să antrenez această echipă şi această echipă să ajungă în prima ligă. Dar acum sunt câteva lucruri pe care ei trebuie să le rezolve. Dacă şi le vor rezolva, este posibil să ajung la FC Argeş”, a declarat Dică în urmă cu câteva zile.
 
Dică aşteaptă ca în cel mai scurt timp echipa să fie preluată oficial de un om de afaceri care va transforma clubului într-o societate pe acţiuni, ieşind astfel de sub dependenţa financiară a primăriei. Dacă acest lucru se va întâmpla, Dică va semna imediat, pentru că din acel moment echipa va avea drept de promovare în prima ligă, îndeplinind toate condiţiile impuse de FRF şi LPF.
 

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare