Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Advocaat a plecat foarte fericit din România: "Pentru Olanda, nu e mereu atât de bine"

Advocaat a plecat foarte fericit din România: "Pentru Olanda, nu e mereu atât de bine"

Echipa națională

Comentarii

Dick Advocaat a plecat de la naţionala Olandei cu o victorie spectaculoasă contra României, scor 3-0. Antrenorul în vârstă de 70 de ani spune că a studiat foarte atent meciul ”tricolorilor” cu Turcia, câştigat cu 2-0.

Olanda i-a provocat prima înfrângere lui Cosmin Contra. ”Portocala mecanică” a arătat un alt nivel faţă de Turcia şi jucătorii lui Cosmin Contra n-au mai putut ţine pasul. A fost ultimul meci al lui Advocaat pe banca Olandei şi spune că este fericit cum şi-a încheiat mandatul: ”Este un sentiment plăcut să mergi acasă şi să ştii că din ultimele opt meciuri ai câştigat şapte. Este un sentiment plăcut al unui nou restart”.

Antrenorul olandez spune că s-a documentat serios înainte de meciul cu România, deşi era un meci amical. Aşa a reuşit să ne anihileze punctele tari pe care le-am arătat cu Turcia:

”Am văzut meciul contra Turciei şi am văzut cum au pus presiune, pentru că au jucat, mai debrabă, un sistem 4-2-4. Am controlat jocul şi ne-am creat câteva ocazii importante. Am marcat trei goluri într-un meci din deplasare. Pentru Olanda, nu este mereu atât de bine încât să marcheze trei goluri în deplasare”, a mai spus Advocaat.

Afla mai multe despre: romaniaolandadick advocaat 

viewscnt
Articole similare