Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Costa, investigat de poliţia braziliană. Atacantul este bănuit că finanţează un "sistem criminal"

Diego Costa, investigat de poliţia braziliană. Atacantul este bănuit că finanţează un "sistem criminal"
Comentarii

Diego Costa a fost vizat de o operaţiune a poliţiei din Brazilia, joi, în cadrul unei anchete privind presupuse activităţi criminale, în special de spălare de bani, legate de un site de jocuri de noroc, informează AFP.

Poliţia federală din statul Sergipe (nord-vestul ţării), de unde este originar Diego Costa, a indicat într-un comunicat că un jucător - neidentificat - "este bănuit că se află în fruntea finanţării unui sistem criminal". Autoritatea nu a dorit să divulge numele persoanelor "posibil implicate în această investigaţie".

Site-urile de informaţii Globo Esporte şi Lance asigura că jucătorul în cauză este într-adevăr fostul atacant al reprezentativei Spaniei de la Cupele Mondiale din 2014 şi din 2018.

Acţiunea poliţiei desfăşurată joi, denumită "Operaţiunea Distragere", a fost menită găsirii de dovezi care să confirme "presupuse practici de exploatare a jocurilor de noroc, spălare de bani, evaziune fiscală şi organizare criminală, în legătură cu un site de pariuri", potrivit raportului oficial.

Diego Costa (32 ani), fostul atacant al lui Atletico Madrid şi Chelsea Londra, evoluează în prezent la clubul brazilian Atletico Mineiro, ai cărui oficiali au precizat că nu sunt la curent cu presupusele fapte ale jucătorului, dar au precizat că îi vor oferi "tot sprijinul necesar" dacă va fi nevoie.

Afla mai multe despre: diego costa 

viewscnt
Articole similare