Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Fabbrini a semnat! Mijlocaşul de 33 de ani bifează un ”minim” istoric al carierei sale

Diego Fabbrini a semnat! Mijlocaşul de 33 de ani bifează un ”minim” istoric al carierei sale

Fotbal

Comentarii

Diego Fabbrini (33 de ani) nu are de gând să-şi agaţe ghetele în cui.

Fostul mijlocaş al celor de la FC Botoşani şi Dinamo a semnat un nou contract, la mai bine de şase luni de la ultima aventură.

Diego Fabbrini mai bifează o echipă

I-a expirat contractul cu Luchesse în vara lui 2023, iar în această iarnă a semnat cu o altă formaţie din ligile inferioare ale Italiei, Sambenedettese - Serie D (pentru prima dată în cariera sa).

Fabbrini se laudă cu 165 de apariţii şi 20 de goluri în Serie A, Coppa Italia, Serie B şi C, 18 apariţii şi trei goluri în Liga Campionilor şi Europa League, 95 de apariţii şi 15 goluri în FA Cup şi Championship, 75 de prezenţe şi 12 goluri în Superliga României şi Segunda Division”, se anunţă pe pagina de Facebook a grupării italiene.

Diego Fabbrini este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători străini care au evoluat în Superligă în ultimii 10 ani.

Mijlocaşul italian, cu o prezenţă în echipa naţională a ”Squadrei Azzurra”, a avut o cotă de piaţă d 3.000.000 de euro în 2012, şi a bifat meciuri pentru echipe importante ale Europei precum Palermo, TSKA Sofia, Millwall, Oviedo, Middlesbrough, Watford, Udinese sau Empoli.

De asemenea, a evoluat în aproximativ 100 de meciuri pentru Dinamo şi FC Botoşani, între 2018 şi 2021. A lăsat o impresie bună în Superligă, graţie tehnicităţii sale ieşite din comun. Cu toate acestea, nu a fost suficient pentru a-şi relansa cariera.

După experienţa de la Dinamo, s-a întors în Italia, la Ascoli, unde a făcut doar figuraţie. Apoi, alte două sezoane foarte slabe la US Alessandria şi Luchesse, iar din vara lui 2023 era liber de contract.

Afla mai multe despre: diego fabbrinisambenedetteseserie d 

viewscnt
Articole similare