Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Fabbrini a vorbit despre viitorul său! ”Peste câteva zile o să iau o decizie!” Cum a comentat evoluţia Italiei la EURO

Diego Fabbrini a vorbit despre viitorul său! ”Peste câteva zile o să iau o decizie!” Cum a comentat evoluţia Italiei la EURO

Dinamo București

Comentarii

Diego Fabbrini a vorbit despre viitorul său la Dinamo.

Jucătorul italian susţine că în următoarele zile, va decide dacă va rămâne la Dinamo, având în vedere că la echipa din Ştefan cel Mare sunt în continuare probleme cu neplata salariilor. 

”Vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să decid cu familia mea. Peste câteva zile o să iau o decizie, pentru că după va începe sezonul. Eu sunt sub contract, trebuie să respect contractul şi acelaşi lucru trebuie să-l facă şi clubul. Mai am doi ani de contract. Acum, mă gândesc doar la antrenamente, după vom vedea ce va fi”, a declarat Diego Fabbrini pentru ProSport.

Fabbrini a fost mulţumit de parcursul Italiei la EURO, care s-a calificat din grupă, cu maximum de puncte. Totuşi, mijlocaşul lui Dinamo este conştient că baieţii lui Roberto Mancini mai au mult de tras până să ajungă în finală. 

”Până acum, a fost foarte bine. Am câştigat nouă puncte. În Italia, toată lumea este fericită. Dar este un drum lung până la finală”, a mai spus Fabbrini.

Fotbalistul italian mai are contract cu echipa roş-albă până în 2023. El a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2019, liber de contract, de la ŢSKA Sofia. 

Afla mai multe despre: fabbrini 

viewscnt
Articole similare