Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Fabbrini îşi continuă cariera după scandalul de la Dinamo! A semnat cu o formaţie din Serie B

Diego Fabbrini îşi continuă cariera după scandalul de la Dinamo! A semnat cu o formaţie din Serie B
Comentarii

Diego Fabbrini a fost împrumutat ieri, în ultima zi de mercato, de Ascoli la Alessandria.

Fabbrini îşi continuă cariera după scandalul de la Dinamo! Italiano a fost împrumutat la Alessandria, care este pe locul 16 şi luptă pentru salvarea de la retrogradarea.

Fabbrini a evoluat atât la FC Botoşani, cât şi la Dinamo, iar în CV-ul său se află cluburi importante precum Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Spezia, Oviedo sau ŢSKA Sofia.

Ce a declarat italianul la plecarea din ”Ştefan cel Mare”

”Toată lumea ştie în ce situaţie este Dinamo acum. Pe mine nu mă mai interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început să lucreze. Singura parte bună de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum înainte nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca o nouă experienţă. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiţi cu avocatul meu, vă dau numărul lui.

Cei de la DDB au spus prea multe lucruri. DDB a minţit la fel de mult ca oricare patron. Adevăraţii fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul.

Acum nu mă mai întorc în Romania, dar niciodată nu se ştie", declara Diego Fabbrini în vară, la PRO TV.

Afla mai multe despre: diego fabbrinidinamoalessandria 

viewscnt
Articole similare