Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Fabbrini şi-a decis viitorul! Care sunt planurile mijlocaşului ofensiv al lui Dinamo pentru sezonul următor

Diego Fabbrini şi-a decis viitorul! Care sunt planurile mijlocaşului ofensiv al lui Dinamo pentru sezonul următor

Dinamo București

Comentarii

Diego Fabbrini, mijlocaş ofensiv la Dinamo Bucureşti, a anunţat că îşi doreşte să rămână în continuare la formaţia din Ştefan cel Mare.

Italianul a mai discutat despre subiecte precum aşteptările sale pentru noul sezon la Dinamo şi felul în care s-au menţinut ”câinii roşii” în prima ligă.

”Da, mai am încă doi ani de contract. Nimeni nu a vorbit cu mine. Eu mai am doi ani de contract, sunt fericit... familia mea se simte bine aici, în Bucureşti, deci vom rămâne.”, a declarat Fabbrini, la reunirea lotului alb-roşilor.

În privinţa aşteptărilor pentru noul sezon, italianul speră ca echipa sa să aibă un parcurs mai bun iar acest lucru se poate realiza, în viziunea sa, treptat şi prin multă muncă.

”Suntem deocamdată în presezon, e prea devreme să ne gândim la play-off sau la play-out. Întâi trebuie să ne regăsim forma şi apoi vom vedea.”, a adăugat Fabbrini.

Referitor la salvarea lui Dinamo de retrogradare, Fabbrini apreciază că echipa sa merita acest lucru şi dacă ar fi jucat toate cele cinci meciuri rămase în minus, ar fi putut să termine în fruntea play-out-ului.

”Dinamo a rămas în prima ligă pentru că aşa era corect, din punctul meu de vedere. Am avut probleme mari cu epidemia COVID-19 şi cinci meciuri mai puţin.

Dacă am fi jucat cele cinci meciuri şi le-am fi câştigat, am fi avut 15 puncte în plus, puteam să terminăm şi în fruntea play-out-ului.”, a spus cu confingere fermă Diego Fabbrini. 

Afla mai multe despre: diego fabbrinidinamo 

viewscnt
Articole similare