Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Fabbrini vrea să se transfere în Italia: "Sper să ajung acolo". Mijlocaşul s-a destăinuit în presa din ţara natală

Diego Fabbrini vrea să se transfere în Italia: "Sper să ajung acolo". Mijlocaşul s-a destăinuit în presa din ţara natală

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini se simte bine la Dinamo, dar nu renunţă la visul său de a reveni acasă, în Italia, probabil pe finalul carierei. Mijlocaşul a recunoscut că a aşteptat cu mare interes o ofertă din ţara natală.

Diego Fabbrini, înapoi în Italia?

Născut San Giuliano Terme, lângă Pisa, Fabbrini se gândeşte la un transfer în Italia, acolo unde a jucat la Empoli, Udinese, Palermo, Siena şi Spezia. În rest, italianul a mai trecut pe la Watford, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Real Oviedo, FC Botoşani şi ŢSKA Sofia. 

Deşi încă vrea să demonstreze că se poate impune la Dinamo, mijlocaşul mai are un vis: ”Acum mă simt bine, îmi place Bucureştiul, mai ales că la orice oră găseşti un zbor spre Italia. Îmi place că iarna nu e atât de frig aici, cum era la Botoşani, -10 grade pe timpul iernii.

E normal să-mi fie dor de Italia, de Pisa şi mi-ar plăcea să mă întorc acasă. În vară n-am primit nicio ofertă din Italia, dar sper să mă întorc. E normal să vreau să mă întorc acolo, dar pentru moment mă simt bine aici. Mai ales că am familia lângă mine”, a declarat pentru gazzetta.it. 

Fotbalistul a suferit o accidentare la metatarsian în luna septembrie şi a încercat să revină cu CFR Cluj, însă acest lucru nu s-a putut. În noiembrie, accidentarea a recidivat, iar în acest an nu va mai juca pentru "câini". 

4 meciuri a jucat italianul de când a sosit la Dinamo

Afla mai multe despre: diego fabbrinidinamotransferpisa 

viewscnt
Articole similare