Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Diego s-a pierdut şi nimeni nu l-a ajutat!". Mircea Lucescu a vorbit despre moartea lui Maradona şi a rememorat întâlnirile cu "El Pibe d'Oro"

"Diego s-a pierdut şi nimeni nu l-a ajutat!". Mircea Lucescu a vorbit despre moartea lui Maradona şi a rememorat întâlnirile cu "El Pibe d'Oro"
Comentarii

Mircea Lucescu (72 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit despre moartea lui Diego Maradona, cel care s-a stins din viaţă la 60 de ani, pe 25 noiembrie.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Juventus, Mircea Lucescu a fost întrebat de jurnaliştii italieni prezenţi în Ucraina despre moartea lui Diego Maradona. "Il Luce" s-a declarat trist şi a spus că nu va uita niciodată întâlnirile sale cu "El Pibe d'Oro", dar a evidenţiat faptul că, după retragerea din cariera de fotbalist, Maradona s-a pierdut şi nimeni nu l-a ajutat.

Mircea Lucescu l-a avut de patru ori adversar pe Diego Maradona. „El rămâne un mare campion pentru noi, un jucător unic…excepţional! Îmi amintesc întâlnirile noastre de pe teren, nu le voi uita niciodată. Mi-aş fi dorit ca, după o asemenea carieră de fotbalist, să nu urmeze acea perioadă. Diego s-a pierdut după retragere şi nimeni nu l-a ajutat! Este foarte trist să văd cum s-a încheiat totul. Sper să se odihnească în pace”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Diego Maradona a murit la 60 de ani, pe 25 noiembrie, în urma unui stop cardio respirator după ce abia fusese operat pe creier pentru a-i fi îndepărtată o tumoare.

Afla mai multe despre: mircea lucescudiego maradona 

viewscnt
Articole similare