Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone a răspuns la întrebarea pe care şi-o pun toţi argentinienii: ”Messi sau Maradona?”

Diego Simeone a răspuns la întrebarea pe care şi-o pun toţi argentinienii: ”Messi sau Maradona?”

Lionel Messi

Comentarii

Diego Pablo Simeone, tehnicianul formaţiei Atletico Madrid, a vorbit pentru presa din ţara sa natală despre comparaţia la care fiecare argentinian se gândeşte inevitabil.

Fost mare internaţional argentinian, Diego Simeone a aduant 106 prezenţe în naţionala ţării sale, pentru care a marcat de 11 ori.

El a răspuns pentru presa din ţara sa natală la întrebarea, Messi sau Maradona, care a fost cel mai bun?

”Mi se pare foarte dificil de răspuns, dar am să încerc. Unul dintre ei este o maşinărie de goluri, iar acesta este Leo Messi. Am suferit mult de pe urma sa în ultimii 8 ani şi încă trăiesc astfel de momente. Pe de altă parte, Diego Armando Maradona era fotbalul argentinian într-o singură persoană” a declarat Simeone, care nu prea a lăsat loc de interpretări pe cine consideră mai bun dintre cei doi super jucători.

Messi l-a depăşit pe Maradona la numărul de goluri marcate pentru prima reprezentativă, dar Diego rămâne fotbalistul care a ajutat selecţionata ”pumelor” să câştige Cupa Mondială. Cu Maradona în teren, Argentina a fost campioană mondială în 1986 şi finalistă în 1990. Diego a marcat de 8 ori la un turneu final de Campionat Mondial, în timp ce Messi are 5 reuşite.

Maradona rămâne singurul fotbalist din istoria naţionalei care a marcat un gol după minim 6 driblinguri reuşite. 

Afla mai multe despre: messimaradonamessi vs maradona 

viewscnt
Articole similare