Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, aproape de o mare lovitură. Atletico Madrid, discuţii avansate cu o ţintă a Barcelonei

Diego Simeone, aproape de o mare lovitură. Atletico Madrid, discuţii avansate cu o ţintă a Barcelonei

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid vrea să-l transfere pe Jose Angel Esmoris, cunoscut în lumea fotbalului ca Angeliño.

Pentru Diego Pablo Simeone, defensiva este fundaţia oricărei echipe pe care o antrenează. Spaniolii de altfel speculau, recent, că Simeone nu-şi pregăteşte transferurile ofensive până când nu este mulţumit pe deplin de zona defensivă a echipei sale.

Se pare că argentinianul nu este mulţumit de randamentul apărătorilor săi în acest sezon, pentru că presa iberică a anunţat că antrenorul are mai multe ţinte de apărători pe listă.

Printre ei, Jose Angel Esmoris sau Angeliño cum este el cunoscut în lumea fotbalului. Dorit şi de Barcelona, fotbalistul trecut şi pe la Manchester City are 24 de ani şi joacă la Leipzig. El ar fi primul jucător pe care Simeone îl vrea din stagiunea viitoare, fiind una dintre condiţiile puse pentru a-şi continua aventura pe Wanda Metropolitano.

Presa spaniolă scrie că Atletico Madrid a deschis deja negocierile pentru transferul lui Angeliño, pentru care ar fi făcut o ofertă de 35 de milioane de euro. Fotbalistul ar urma să încaseze un salariu de 4 milioane de euro stagional, dacă se va concretiza afacerea, anunţă Don Balon.

Angeliño este cotat la 35 de milioane de euro şi evoluează ca fundaş lateral stânga. A mai jucat în Spania pentru Girona şi Mallorca sub formă de împrumut, iar RB Leipzig l-a achiziţionat definitiv de la Manchester City. El a semnat pe patru sezoane, în februarie 2021. În acest sezon are 31 de meciuri şi opt goluri marcate.

Afla mai multe despre: angelinosimeone 

viewscnt
Articole similare